**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Sabtu, 17 November 2012

My work part Last

Assalamualaikum.... okey part last bersambung...
cuci mata gambar order yang suka sangat berangan,,,, walupun dh tawin
aw.. malu sangat2... Okey ini bukan gambar berangan yer.. ini gambar yana dh ready nak g buat kerja luar...



naik kereta ini.... kebetulan suami ada banyak kereta suh yana pilih kancil jer.. sebab kecik.. besau2 x berani bawak...
apa yang yana nak buat gan kereta nie.. hehe tak tau pun.. sebab kerja utk part last ini yana hanya kena DRIVE kereta Sahaja...


sempat take pic kan.. time lampu merah okey... tegah drive,  wah x berani mak nak camgitu..
suami drive kereta at depan tuh...


okey yg kereta nie.. pekerja suami yana bawak.. haritu ada 3 biji kereta nak g PUSPAKOM ...
untuk apa ke puspakom... yana ngak berapa tau.. mungkin kereta yg nak dibeli ,tukar enjin dan sebagaiyer..




Jeng3... hahha suami Drive Pulak... y??? td kata ada 3 biji kereta... hehhehe Y suami yana drive sebabnya  kereta yang suami bawak tak boleh nak g puspakom.. sebab BLACKLIST... soo say no no no tuk benda yang mmg x boleh buat.. senang hidup yana ritu.. drive sekejap n terus ikut jer ke puspakom...




sampai je at puspakom kami berbaris ler.. turn alhamdulillah yang ke 3...
ikut turn na

n di sebalik yana kerja gan suami yana juga meniaga On9.. Meniaga apa ???

niaga kecil kecilan jer.. tuk tambah duit jajan yana...dan sambil menjual yana juga memakai product yang yana jual nie jugak hehehe

antarayer

sabun GLUTATHIONE COLLAGEN..




VCO( MINYAK KELAPA DARA)

BARANG HOT BEUTSKIN...



SEMUA barang Ready stock... tapi Beutskin jer yana x ready stock kena pre_order... Berminat boleh lah like Page Yana Fd Collection...



Tiada ulasan:

art.blog

senAraI bLog