**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Sabtu, 17 November 2012

My new Pet

ASSALAMMUALAIKUM... PERKENALKAN.. haiwan belaan yana sekarang.. sejak2 tak kerja nie 2 ekor meoow ni lah peneman yana tImE suami keluar bekerja.. huh sedih kan...


yok knal2 dengan meow yang somel2 nie...
Hadiah time Bufday YANG KEDUA..hadiah pertama suami bagi Motor tapi yana x berapa minat sgt yana nie mana bawak motor lagi.. (peh bongkak)tapi tetap menghargai pemberian darinya  bukan sombong.. tp yana mmg dh lama x bawak motor...beli motor buat apa.. membazir tul kan suami tuh... mungkin beli tuk kepentingan dia kot... senang motor yang dia beli pun full body dh cun.. ternganga mulut singa lagi ,BELI MUNGKIN SENANG nak join pertandingan..tp sygyer yana x izinkan.. biar jd hiasan sampai karat .... time nak digunakan je bru guna motor tu... mana tau nak jaln2 naik motor kan..  n yana x pernah cerita tntg hadiah taun ini kan..
sebb malas.... cerita hadiah kedua x malas sebb hadiahyer best  (gedek disitu okey .. Upps).... kan dah melalut dh cerita ..


si comel yang mmg Sumpah makluk Allah yang sangat comel ,ciut ,n sekutu denganyer..

Kenalkan YANG tombok2 hitam tu nama Dia CICI( BETINA) n Yang Oren tu nama dia CIKKO(JANTAN)

yana beli sepasang terus.. beli time sebelum Holidays at INDONESA tuh
ingat nak beli 1 jer.. tapi suami suruh beli sepasang terus.. ,mana tau ada waris sicomle2 nie.. boleh bisnes kucing nanti.. tapi takut yana yang tak nak jual.. nak membela jer huhu.. i sayang kucing yer.. n sgt suka kucing..

suami yana dari X suka pegang kucing lepas bela 22 ekor nie.. dia dah berani nk belai2.. heheh suka tgok..

SERONOK sgt  MASA2 yg terluang  DIIsI gan bermain2 gan binatang comel ini.. tp kekadang kalu sibuk sian meow2 ni.. terkurung dlm sangkar..

okey entry End bubye







Tiada ulasan:

art.blog

senAraI bLog