**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Jumaat, 3 Ogos 2012

Dah bOleh Planing Holiday keluar NEGARA..




baju nak sama kan

Assalam.. pada 17 hb ritu YANA Planing n suami nak buat PASPORT... sebab Raya nanti kami nak bercuti... ke luar Negara.. InsyALLAH.. jika ada rezeki lebih.. soo BUAT DULU pasport.. nanti tak kelam kabut.. lagi puasa takut tak larat pulak nk kesana kemari..

pukul 8.00 dh ada at tmpat buat pasport... Ramai org ... kalu lagi lambt .. COMFIRM lagi lambt lah balik...

area1.30 jam at sana Alhamdulillah turn laki bini nie smpai jugak.. time kami dtg turn lagi 20 lbh.. so x lah sangap tunggu...
ramai sgt buat pasport.. n ada dtg update pasport mereka..

siap satu step kena tunggu after 10 minit cm gitu kena pangil lagi tuk buat pembayaran.... kitaorg pun bayar n lagi1 jam baru dtg tuk ambik pasport...

apa lagi belum sarapan..kitaorg g sarapan n balik umh jap.. relakx2 at Office laki den..n jam 10.55 kami gerak ke tmpat buat pasport balik....

yeah siap dh.. pasport kami

 SIAP SUDAH KAD MERAH KAMI





APA Lagi...harus lah bergambar....si suami melayan kerenah bini dia.. hrm  kalu x saya MAJUK heheheeh
layan kan jer lah bini yang gonjeng bajet Hot nie eh huhu...

Hantar suami balik Umh n terus Masuk KERJA.. HUHU
ada share gn Company.. tak de hal nk masuk lambt or cepat...
Okey ...bai tu N3 KALI Nie nak cerita...






Tiada ulasan:

art.blog

senAraI bLog