**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Sabtu, 4 Ogos 2012

simply siti Berkesan KE?

ASSALAM ALL...

K BERCERITA BALIK pada barang yang yana gunakan sekarang.. setakat nie.. amat berpuas hati...

kulit semkin lembab.. n Bab jerawat semkin ok.. sangat lah suka.. n sampai rasa cm x nak beli yang lain dah..

kalu dulu jerawat rajin benor datg at kawasan muka... but now.. just dtg n pergi time2 tertentu wanita jer..

BEST Sangat kan bila dapat jumpa product yang serasi gan kita...now happy sgt gan kulit muka yang makin membaik...

perbezaan yang yana dpt rasakan apabila pakai product simply siti nie kan.. after pakai makeup..kulit nampak lembut ,kulit x kusam tapi semakin bermaya tau.. kalu dulu ok.. but kadang2 muka nampak kusam...

jerawat banyak sgt tumbuh,, kira rajin sgt tumbuh sebelum pakai simply siti nie..
but now ada jugak tapi tumbuh time Ehem2 dtg.. hehehe pepaham je lah eh..

bab scar tu.. masih ada.. coz yana x beli SCAR punya barang... sapa yang bace n3 lepas pasal simply siti mesti tau.. hehehe.. x de masa nak cr.. But mesti cr.... boleh lah share lagi tentang keberkesananyer kan.. hehee
ok tu je nak ceciter.. tak de gambar pulak kan..

x pe lah share dgn becerita jerlah kali nie...


soo kekawan yang ada masalh jerawat,kulit berminyak..sensitif ..jgn berfikir lagi.. cuba lah try product siti nie.. sgt berkesan tuk yana.. anda yang mempunyai masalah yang yana tulis tadi pun tak terkecuali tau.. mahai pun x semahai mane.. masih mampu milik lagi...

ok lah pada yang nak mencuba selamat mencuba :)

3 ulasan:

E'in berkata...

mahal kot produk nie.. huhu

Yana@Nana berkata...

Ein tak de lh mahl sgt.yana beli rm120 dh fuil st pe.tahan nk dua buln.jimat sgt.

Yana@Nana berkata...

Ein tak de lh mahl sgt.yana beli rm120 dh fuil st pe.tahan nk dua buln.jimat sgt.

art.blog

senAraI bLog