**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Ahad, 6 Mei 2012

PSK12

ASSALAM, SELAMAT Hujung minggu.. oke selepas beberapa hari x update blog nie
yana cuba jugak tuk mempunyai masa tuk update n3 tentang PSK yang baru je lepas..
jom tgok gmbr sambil bercerita


28hb APRIL 12 ,petang kami bersiap sedia masukkan sharktales  ke dlm van...


member suami.. 3 org join..ikut kami ke Event tersebut
gigih ikat tenggilingyer.. huhuhu  Time ni OTW ke seremban
antara yang join.. heheheh
esok hariyer.. OTW tempat yang dituju..



pemenang pada event tersebut category airbrush open.. owner org tua beb.. tiap2 event dia mmg selalu je menang soo tak heran heheh le dia menang lagi 
 


  Tempat kedua..

tempat ke3 ..JB Scoot


  
Ke empat tenggiling hubby..
boleh lah dpt no4.. pdahal enjin semua tak lh hidup langsung pun.. just skrin kosong at moniter je lh idup..
Bersyukur sangat
but b x puas hati tenggilingyer x lh hidup pada last event yang di Join..
sdah ditentukan cmtu nak uat cm ne kan..
Redho jer lah

laki bini nie haruslah bergambar heheheheh




repair cr punya













dh bosan cari punya rosak.. hubby rehdo jer lah.. lagipun juri dh nak kira markah..
setting  n susun barang n kami duduk 2 area tenggiling hubby ...




















Okey tu je pic yang dapat yana share pada event tersebut... BYE2



Tiada ulasan:

art.blog

senAraI bLog