**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Khamis, 17 Mei 2012

Happy weekend

Assalammualaikum kawan2...
beberapa hari tak memblog, n blog nie menyepi kembali... tak de isu nak share lah.. yana kurang snap pic sekarang..
berbalik pada tajuk.. happy weekend yang lepas

happy sangat sebab out with couple2 tau heheh 
kawan dr JB turun BP.. N keBETULAN KAMI tak kemana pun weekend lepas.. duk lepak at umah jer

nak di mulakan cerita member  Suami n Mber saya lah jugak dia call encik.B ajak out ..
diaorg pun cuti 1 day je ritu ..soo suami pun x tolak ..sebab dah de g tau kalu balik bp hello2..
lama tak kuar gn diaorg

n haritu yana ada gak plan gan kawan yana soo dicancelkan coz member at bp hari lain pun boleh out sesama kan yang susah no balik BP nie KENA LAH DIUTAMAKAN
 
 take pic.. muka yana tanpa foundation.. ni ada edit kasi terang.. n bekas jerawat tak nampak hehehe

this kawan dr JB.. boy dia ada ambik tp yana dah delete Pulak.. soo 2 gambar nie je dapt Upload hehehe
hampir 3 jam kami keluar ... dr 1 complex ke complex lain heheh
seronok.. happy sgt.. bila lah diorg nie nak balik BP LAGI..
boleh pekena Gear Box PulakPASNI....
diaorg kaki sup2 jugak.. lagi2 awek atas nie.. Sop lidah, sup ekor semua dia balun..
kalu yana Oh sorry  nak makn .. tak suka heheh.. sebab mmg tak pernah yakin tuk makn... takut Buwerk...
pepaham je lah.. yana mkn sup Ayam jer.. ..

Okey.. this week ada funtion Motor.. after function Yana Update Lagi,,


:: Muka dah gatal nak makeup.. rindu bermake-up..sampaikan borong Beli barang Make-up Bulan NIE, BESTYER MINGGU nie dh boleh Make-UP sankan tanpa pantang foundation/powder lagi::

Tiada ulasan:

art.blog

senAraI bLog