**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Jumaat, 18 Mei 2012

Nazri Bufday today

Assalam,selamat hari Jumaat semua..

pejam celik pejam celik.. Faqrul Nazri dh masuk umur yg ke-2 tahun..
kalu mak yana x bagi tau masa rehat jam10.am td  Comfirm ko yana x hingat lgsung


and tak do lah n3 n gambor diatas nie ha...

gum2 yana ada nak tukar speak beli gan ayah yana.. soo ada lah bahan tuk si naz nie layan sanp2 pic.. makteh pun harus lah melaram..
gambr with edit..yana kasi terangkan 

bufday boy.. yana blum prepair hadiah g.. tunggu gaji lah gamakyer.. heheheeh
susah nk take pic gn si nanaz nie... dia x minat gmbr.. Kalu yg lagi 1 ..comfirm boleh layan snap2 gn mak teh dia nie hehehe

pape hope naz semakin membesar dgn sihat, dok lah nakal2.. n dgr kata nenek .
ye... 
bye

2 ulasan:

fiqas berkata...

comel birthday boy...

minta hadiah mahal2 ye dari makteh..:P

Yana@Nana berkata...

hehhehe adui pening pala mk teh kalu mahai2 hehhe

art.blog

senAraI bLog