**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Selasa, 22 Mei 2012

CHOPPER ROCKERS


selamat petang all.. arini YANA mc.. akibat kesihatan yang tak berapa nak elok..

baru lah ada masa nak update blog..
 


Alhamdullilah.. dapat tumpang glam at majalah abang copper  yang ambik pic yana area Bulan 4 X silap..

igtkan main2..soo x berani nak war2kan.. sebab sogan lah.. kang tak masuk buat malu jer..

pape pun bukan senang nak masuk majalah lg2 muka Bini owg nie kan...
seharus dh mmg  kaki pose cm yana.. nak suh laki take gambr susah coz tanganyer x berseni kalu ambik gmabr.. banyak x shyok okey..

after di tag.. apalgi harus lah dibeli.. rugi tak beli.. kenangan tu..
tak jadi model tumpang masuk majalah pun ok. dr tak do..
this week ada lagi.. n abg tu pun ada lagi.. but mybe this week yana tak pergi..

sebab banyk majlis kawin sana sini..
cukup lah sekali kan...

jom support majalah CHOPPER ROCKERS ni..

P/s: kalu x masuk dlm magazine nie comfirm yana x tau adaye majalh nie.. jom beli2...




4 ulasan:

E'in berkata...

untung laa.. huhu

Yana@Nana berkata...

Heheeh,rezeki nk masuk majalh .nasib2je nie hehehh

Yana@Nana berkata...

Heheeh,rezeki nk masuk majalh .nasib2je nie hehehh

Yana@Nana berkata...

Heheeh,rezeki nk masuk majalh .nasib2je nie hehehh

art.blog

senAraI bLog