**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Selasa, 24 April 2012

test 123

Assalam,  all


test123 macam nk test mix pulak heheeh.....


BUKAN APA YANA NK TEST UPDATE PAKAI TAB YANA NIE.BERTAHUN PAKAI BRU GATAI NK TRY.(Banyak kali try dh sebenaryer tapi ada je problm).almaklum kita org kampung heheh ayat terbaik dh keluar.tak berapa tau nk guna.dah namyer benda baru soo semua yang nk update simpan draf.kali nie dh pro sikit soo dapt gak nk di terbitkan.

okey lah yana dah upgrde sikit blog.n3 lama semua save in my draft.n yang baru2 je ada at my blog.


nk mulakan yang baru gambar baru yang ada label yana sendri.


windu memblog.n nak cuba stop pada FB pulak tak tau blh ke tak.FB semakin memboringkan.x de info nk baca lah.asyik gambar2 n gambar je kkawan share.sampaikan yana pun terikut update pic melambak2 heheheh yana suka cerita for good info and blh d'sharekan contoh tntang makeup ke.,memasak ker kan.dan paling yana suka baca cerita yg blh diambik sebagai pengajaran buat kita.


dengan ini yana memilih utk memblog kembali. 

ye ye Ooo Poyo je nk memblog.elh mood blog kembali blh ler kn cuba x de mood nk memblog,MMG KELAUT LAH BLOG YANA nie.hehehehehe

banyak betui cerita terbaru yana tak update.soo banyak tau.

ok tunggu yana update new n3 ya.

bye2 kawan2.

jap lagi nk BW kt blog kekawan ......

2 ulasan:

Mr feckry berkata...

lame juga ofblog ek

Yana@Nana berkata...

assalammualaikum,hrm tu lah.tak de masa nk update.InsyAllah.akn mula mengUpdate cerita2 baru.rajin2 lah singah ye.nati sy balas singahan mr.feckry.

art.blog

senAraI bLog