**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Isnin, 13 Disember 2010

Make-up+ (pERJUMPAAN kekwan kelas)

salam all..
huhu semlm hari paling HAPPY sEDUNIA WITH my pretty2 Frend..
cm n3 yg lepas2 yana ada g tau semlm ada perjumpaan kekawan lama
walupun hanya 6 owg je but happy.. coz yg dtg semua Gonjol2 n Happy2 frend

seperti biasa ..
make-up dulu..

 n after.. light matahari huhu


 pertemuan di tempat.. MK SHOPING MALL.. iaitu BPMALL
nie antara yg awal2 sampai.. owg kuat msti ala.. Betul tak??
MAS N LINA


setelah yana dtg THIS HAPPENING MBER YANA , CT nama dia..
peace ar ct

 hampir 1 jam dayang pulak dtg..
dayang with mas
 sweet pic..
time nie tgh tunggu 1 lagi.. but tak muncul2 lagi.. pas mamam perut dh kenyang.. kami pun pergi main Bowling

 kami nie terlbih bergambar dr bermain.. mmg tak hiraukan sekeliling..
pas baling bola bowling.. ambik fone take-pic..
mmg tak sedar langsung..
sampai dh balik mber cll..
ap yg kita buat kat bowling tadi yer..

hahah SEPARA sEDAR SUNGGUH



GAMABR KAMI BERLIMA.. YG G SATU BELUM MUNCUL G..

time nie dh habis main n nak bersurai dh 


n..nie lah 1 sornag yg last2 dtg.. rugi yer dtg.. coz kami dah nak bersurai..

tak pe next year ada lagi..


ella nama dia

my hubby pun dtg.. nak main bowling.. n semua balik yana masih di bowling main..bowling with.. abg2 yan punya member kerja..
n lastly g karokea lah..
tak best sound dia.. nasib 5 song only.. but..
semlm best sgt2.
-end-

5 ulasan:

♥ Juliana Violet ♥ berkata...

Cantik make up Yana... :)

Kawan Yana yang pakai baju bunga2 tu cantik dear... :)

Dear, jom join contest... :)

http://kisahklasikita.blogspot.com/2010/12/99-hari-kisah-klasik-kita-cerpen.html

Fifi Rahmat berkata...

setuju dengan vee

Yana@Nana berkata...

tq..vee..
hrm itu mas.. dia ar dak kelas paling cun n cute..
ok nanti yana tengok contestyer dulu yer

fifi: hehhehe

Marya Hana . berkata...

kawan yana name Mas tu macam maya karin.. cute..

setuju dengan juliana violet,yana pandai make up.. =)

Yana@Nana berkata...

marya hana: heheh MMG BETUL RAMAI yg ckp dia mcm maya.. dia Model juga..
mmg cntik n cute ssgt.. n tak sombong orgywe

art.blog

senAraI bLog