**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Selasa, 8 Januari 2013

Salam selasa

assalammualaikum.... hi disebbkan yana petang selalu sgt tidur.. hrm mesti tidur.. tak tau napa... mmg dh nk cm gini kan nak buat cm ne... soo dr tidur.. (dh pun tidur td 1/2jm ) heheh

yana cuba lah gigih update blog... sambil tunggu cerita kartoon yg yana suka tgok...boring sgt.. tak tau dh nak buat apa... n blog pun selalu dilupakan..

tak tau nak buat blog apa tau.. skang dh kurang makeup... yana makeup pun simple2 ajer.. mlas nk ber makeup.. perangai malas menjadi2... YES mmg saya pemalas yang amat...

niat hati nak join blog balik.. tp mmg susah nk janji.. n kadang2 buntu nk update apa tau.. strees sgt... fb PUN SKANG bosan.... yana suka info yg berguna n x sukalh benda mcm x boleh diguna pakai... okey tekak nie cm nak mkn sesuatu n cerita kartoon yg yana tunggu dh nak mula bye2.. nti yana updatelagi.. next month bulan pntg.. tp sad tak boleh nk Planing HOLIDAYS.... BERANGAN nak holidays at Perak tahun ke 8 couple kami..

KNP N KNP .. NTI yana cerita okey.... see u next n3 ,,YANA hu lala





2 ulasan:

Siti berkata...

blog n fb skang mmg makin bosan haha.

Yana@Nana berkata...

tuelah... sgt memboringkan kan Siti

art.blog

senAraI bLog