**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Rabu, 7 November 2012

Assalammualaikum ...

Assalammualaikum kwan2.. hai lama yana tak taip2 at my blog nie... tak de masa nak taip2 lah kawan2.. malas melampau...

banyak sangat cerita mengenai yana sejak2 tak aktif berblog nie...

nak di pendekkan cerita yana sekarang yana DAH berhenti kerja.. sejak LAST rAYA RITU.. Y yana berhenti...????

sebab yana dh malas + bosan kerja Gan ORG.. soo dari kerja dengan org lain kenapa yana tak kerja Gan SUAMI sendri kan.. jadi Tokeysoo YG xDO kaya mana pun.. biasa2 je.. pekerja pun sorang aja...

kira tokeysoo bisness kecik2 ler...kerja gan suami mnyak syok tau... sbb x banyk kerja pun..

Penganti pat kerja yang dulu.. yana pas kasi kakak yana yang masuk...
dia start bulan 9 yang lepas..
di pendekkan cerita lagi.. setelah sebulan akk yana kerja at sana.. kilang tu terbakar.. problm wayer kot.. mungkin pintas pintas... kesian sgt.. But now AKK yana tak benti lagi.. still kerja at company tu...hanya tempat je berpindah lagi jauh.. bayangkan dulu depan rumah.. sekarang 1/2 bru sampa ke tmpat kerja.. sian akk yana dpt merasa senang g pat kerja hanya sebulan aja..

dan mmg dijangka 2013 mmg nk pindah kesana.. x sampai 2013 pun dh pindah..
kalu yana x berhenti mmg nak berhenti kalu pindah ke tempat baru.. bukan apa suami risau isteriyer pindah jejauh... bahaya sesorg drive Mikey sdri...

okey kita berhenti sampai part sini dulu yer.. next Entry yana nak cerita aktivi n kerja yana Buat sekarang..n x lupa.. kalu sempat yana nk buat review product yang yana gunakan Sekarang...


wink.. cuci mata  gan gambar owner.. harus le ada gambar.. gambar time puasa ritu... imbaukan kenangan semasa kerja.. ikut entry kali nie.. cerita pasal Kerja :)

bye2...





Tiada ulasan:

art.blog

senAraI bLog