**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Selasa, 26 Jun 2012

SIMPLY SITI (clear solution )

assalam,
sambung n3 lps.brg yang dicri pada jimba2 with lina.msti comfirm dh tau.sebab baca tajuk pun dh tau kan. ok y yana nk buat lain n3 bcoz this n3 yana nk bagi detail  tntg serba sedikit tntg product nie n harge yer.

jom baca sedikit info tentag product.kira nk promot sekali .almaklum Dato siti myIdola okey.x de org yg blh ganti tmpt idola tu.hanya dia je.hehehe

brg dh terjual lama..but now bru nk try..ketinggaln tul kan.. ada aku kisah heheh


step 1 Pencuci muka Charcoal cleanser
pencuci nie dpt membantu membuang kn kekotoran serta toxins at muka.n dia x   merosakkan kulit wajah kita. n blh mengurang bacteria di bahagian kulit wajah kita nie.harga dia rm15.21
dn bnyk lg kelebihanyer.



step2 pulk Ice TOner
blh menyegarkan kulit muka kita.rasa fresh n terasa sejuk after di apply at muka.dpt mengawal muka yg berminyak n blh mengecilkn pori2 kulit muka kita..kira sebagai pelembab lah nie
harga rm15.21
 



step3 ANCE Gel

apply hanya dibahagian yang bermasalah..iaitu jerawat.. boleh mengejutkan jerawat yg sedia ada
Harga rm13.41




step4 Scar gel

aplly at kawasan scar.. dpt mengurangkan kesan scr yang ada .yang nie yana x beli hehehe harge mungkin sama gn ance gel kot




step 5  Foundation BB CREAM
DIA sepatutyer foundation lain ..cr x jumpa n org watsons ckp dh tukar yg bb cream nie.. soo layan je


banyak kelebihan yg terdapat dlm foundation nie.. dia mengawal kulit yang berminyak,berjerawat,pelembab.. kira semua dlm satu at foundation nie.. best kan x payah nk pikir foundtion apa nk pakai semua set ada at 1 product muka yang kita pakai..SOO TAK bercampur-campur gn product.
harga rm31.41




Last sekali NATURAL CLAY MASK

HARUS Dipakai tuk lbh berkesan pada mana yg nk kurangkan kesan scar kat muka tu.. kira plus dr scar gel lah nie.. amalkan 1 kali seminggu sahaja..
harga :rm 22.41

okey 6 product yg sempurna tuk dipkai pada mereka yg bermasalah kulit dr segi muka berjerawat,berminyak n sensitif...
yana beli 5 barg n at gambar atas tu sahaja.. berkesan or tk belum blh ckap sebb baru sahaja try kan...
n thank tu my Love husband .. sebab berhabis duit tuk bini dia nie.. Kopak laki aku.. hrm abis nk mintak at sapa kalu bukan dia.. thank sgt..coz banje sy product yg tertiba sy ngidam nak pakai..


p/s: nie penerangan dr sy yer.. but kalu slh sila lah coment tuk diperbetulkan ..hehheheeh

jom try simply siti...murah jer product Mampu milik



9 ulasan:

E'in berkata...

produck nie bkn mahal ke yana? huhu

Yana@Nana berkata...

Tak berapa mahal lah farra.kn ada harge tu.1 brg x smpai 40hinggit pun.blh dikatakn murah. Lh jugk bg yana

Wawa - Bunga September berkata...

ok tak simply siti ni dewi? =D

Yana@Nana berkata...

Wawa... ALHAMDULILLAH.. ok setakat dewi pakai nie.. jerawat dh tak keluar cm sebelum pakai product nie...
just time Period je lah normaly keluar hehehe

ida cadbury berkata...

kak yana , foundution die ok tak eh ??

Ma Mariani berkata...

sis nak tanya la..ape beza yg hijau dengan yang purple ?

Benci org bdoh smbng berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ibu dsofea berkata...

Assalam sis...masih gune lgi ke produk ni?

ibu dsofea berkata...

Assalam sis...masih gune lgi ke produk ni?

art.blog

senAraI bLog