**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Khamis, 2 Februari 2012

MY Bonus

Salam ALL... ok sambung entry lepas.. apa agakyer yang yana beli yer...
mmg after dapat tu tak terfikir pun nak beli apa..
memandangkan ni 1st TIME dpt bonus yang besar kan.
yang lepas2 ampau je bonus x de..
soo sad kan.. 
but tahun nie bos banyak rezeki agakyer soo give lah banyak sikit..
tak terfikir pun akan dpt bonus..
ok benda pertama yang tak terfikir pun
nak beli benda nie..

tp yang Ori dh rosak  yana Beli lah yang Baru.. But Origanal x de Jual 
Susah tul barang Galaxy Tab NIE.. dah la mahai..sib Baik b Yang Bagi. kalu tak mimpi je lah nak pakai



beli benda Alah NIE.. sebab kalu angkt fone dia LOUDSP... soo agk sukar lah yana nak angkt fone.. time Yg Ori DH ROSAK

dh beli nie senang lah sikit..
kalu tak org2 yang call akn call no fone lagi 1.. yana x akan angkat  mana2 pangilan pun sebelum beli benda nie.. heheh


yang Kedua yana dh terpikir Beli Kasut.. But nkbeli lain dpt lain..
boleh lah janji yana punya mata berkenan kan..



Nie LAH DIA.. tinggi kO.. terpikat pulak yana gan kasut nie terus x melengahkan masa.. try2
cocok dgn kaki yang memakai.. done Beli lah..
hrga Tgah Sale time tu.. yelah yana beli sebelum raya chine.. kira mlm raya lah tu..
gila untung kedai tu.. beli at Tesco Senawang Sana.. Jauh tul. kan..

Ok happy sudah ada benda yang lh diingat2 time dpt something yang jrg kali dpt kan..

End

2 ulasan:

PinQib berkata...

perempuan dan sopink x dapat dipisahknnn.. hehehe =) heh.. akak ni lawaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yana@Nana berkata...

heheh btui tu pinqib,akk kaki shoping sgt2

art.blog

senAraI bLog