**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Rabu, 18 Januari 2012

Maksud Hari kedatangan Bendera Merah Anda

Salam All... sorry le lmbt update blog.. x sempat..sibuk sgt..
smbung entry yang Lepas..
kita nie kadang2 Bukan tau pun kalu kedatangan Haid bagi wanita nie mempunyai maksud kan..
yana pun x tau kalu Ibu yana X bagi tau..

BAIKLAH kita terus dgn maksud2 yer Ok

MAKSUD kedatangan Haid pada hari

Isnin-  kita mungkin akan memperolehi hadiah,tak kita dari bentuk apa pun

Selasa-Hati terasa tenang lbh kurang Senang hati lah ye

Rabu- selalu susah hati, x tenang.. jiwa kacau lah cm gitu

Khamis- Perangai yang sangat tak elok. suka sgt sakitkan hati org lain...

Jumaat- dikasihi oleh org yang disayangi.. mana yang x de org tersyg tu.. mungkin ada org yang suka dekat anda

Sabtu- Mulut nie x lh nak simpan Rahsia langsung.. benda yang nak ditutp2 .. mesti dgn secara langsung akn terlepas dr percakapan anda.. kira benda yang disimpan dlm hati semua terkeluar tanpa niat...

dan lastly

Ahad- Ada tamu nak datang kat umh... xkira sapa pun..

hrm.. tu lah maksud2 yer.. benda nie akn berlaku seblum anda dtg haid or selepas dtg haid tau.. kita x blh nak mengagak pun.. after tu kita baru pasan apa yang maksud yana  give kat atas nie kadang2 blh diguna pakai


kalu tany yana.. yana dh pun lalui  & ada juga kena2 dgn maksud di atas tapi yana dapt tau after dtg haid bkn sebelum.. hehehe

jgn terlalu percaya ye kawan2 yana hanya share  dr org lama je..

-END-

8 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

Wahh...menarik info ni. mcm zie lak...kena tunggu after 9 bulan and habis pantang baru leh start notedkan hari pa zie dpt period nnti..hehe

tetiba rindu plak zie dgn period :D ngeeee

Cik Penulis berkata...

Wah. Nice info. Kadang2 benda yang orang lama cakap ni banyak yang betul. Insyallah nanti iqa check. :D

Yana@Nana berkata...

hehheeh ada2 je tau kak zie nie... kena tunggu lah ye..hehe

Yana@Nana berkata...

heheheh Ika.. tu lah kan.. akk dh lama ikut pe yg akk tulis tu.. ada jugak mengenayer.. hehe

PinQib berkata...

boleh caye ke ni.. heeeeeeeeee,,

Yana@Nana berkata...

pinQib.... terpulang nak percaya or tak... petua org dulu2 yunk.. soo terpulang.. sebenaryer diatas tentukan.. jgn lah terlalu percaya ye

Yana@Nana berkata...

pinQib.... terpulang nak percaya or tak... petua org dulu2 yunk.. soo terpulang.. sebenaryer diatas tentukan.. jgn lah terlalu percaya ye

Baby Cinet berkata...

Hihihi..mcm best jeq ctew nih..tp mmg ade btolnyer pon..yg i plak ade laen cket lh..

art.blog

senAraI bLog