**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Khamis, 28 Julai 2011

Happy birthday To me..

Salam, happy birthdy too me..
tarikh yg ditunggu2.. akhirye sampai juga
apa yg diharapkan pada tarikh nie..ofcoz ler hadiah dr tersyag an3


 kek pmberian dr my B...
kami berdua celebrate AT TMPT hubby yana sambut bufday dia jugak..
coz situ jer place yg Halal, n OPEN 
 ANtara menu yer..
tak nampkEh mmg tak bgi nampak pun hehehe

 hadiah dr B...RINGAN hampa jer..time nie Y..CE BACE LAGI YER

 KLASIK sy amat sukanyer
selesa..sedapmata memandg.. pesekitaranyer

 table no 22..tarikh Cople kami 22hb hehe x de kena mengena pun
LAIN TMPT KAMI PARK..
tempat ritu dh ada owg duduk pulak

 sedap an air kami,... Mmg SEDAP AU,...

 Makanan yg dipsan oleh my hubby..

n yana mum nie jer.. mmg k mkn yg ringan2 jer.. x de selera.. tu pun x habis membzir je order

 Bufday gurl.. TIME POTONG KE..
ngeeee ^_^

TIME TO BUKK HADIAH..


yana dh bukak timeOTW balik rumah..Hampeh jer an..KOSONG PENUH SURAT KHABAR N ada sepucuk surat dr MY hubby
 
 
 Sweet ajer..heheh mama suka sgt yunk wlupun tulisan x berapa senang nk tgok hehehe

 cecari selongkar almari.. jumpa this bungkusan..heheh apa lgi..

 pembukaan permulaan mmg sungguh sabar..
but..


 setelah hampir 2 minit bukak..ada lagi surat khabar..
hubby yana mmg suka buat yana Hangin.. but still sabar lagi 

katayer : " kesabaran tangga kejayaan"
 lastly setelah +3 mint yna akhiryr dpt tau my present..

 nak Menjerit dah lewat PAGI.. org igt gila..
mnjerit juga lah jerit Cover2
wa.. nk nagis au.. terharu,menghargai, bersyukur dgn pemberian dr my B..
THANK SESANGAT..

 besar.. but smart  TAK BLH tIDUR YANA dibuatyer..
hubby pun tak dpt tidur juga.,. hehhehe dia pun teruja.. duit banyak kuar hahah

n73 STILL SImPAN WLUPUN DH ADA YG baru..
tambh lg koleksi simpanan npon..
suka sgt hadiah dr B YANA..
sungguh spesial..
tak sangka sgt..
but yna mmg bajet HADIA NPON.. sebab yana sering mengeluh psl NPON yana
yang sering problem..
nasib tak beli npon baru..

pape THANK SUAMI KU..♥♥♥!!!

end

4 ulasan:

fyna berkata...

sweetnye..jeles =.=

annfrendly berkata...

yana.. wow bestnya.. hubby yana sgt romantik...

Yana@Nana berkata...

fyna: heheh tu lah Suprice yg mnguji kesaaran.. hubby yana mmg suka skitkan ati yana sblum give something special.. Bersyukur sgt..

ANN: HEHHEE tu ler alhamdulilah ,x sangka dapat suprise mcm nie.. syg dia cgt.. haha

Cik Penulis berkata...

Wah. bertuahnya kak yana.

Makin cntik ah! :)

Suka tengok.

HB!

art.blog

senAraI bLog