**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Selasa, 26 Julai 2011

First anniversary

happy annivesary to me n my hubby.
 cewaaa.. 
pejam celik pejam celik dh 1 year kami 
kawin an3..masa bgitu pantas kan..
this year kami mmg tak plan nak bercuti kemana
sebab ada jalankan bisnes.. 
soo tak yah la nk berangan plan bercuti si pn.yana ni an..

.
time potong kek sambut at bilik je au.. but sy Bersyukur ada juga meraikan detik,tarikh bersejarah dlm hidup kami berdua

 sweet memory..
y sweet.. coz yana igt hubby uat tak tau jer..yelah tarikh yg duluye kita nak bersatu.. dia uat dek an.
mengajuk muncung itik DIBUATYE  yana 
yana duk dlm bilik..mls layan dia..dia kuar masuk bilik ambil hati yana.. but yana mls layan.. 
dia ckp after Pukul 2 kita keluar ye ..
but yana buat bodoh jer... lagi pun mmg x larat nk kemane..
soo tak siap2 pun
Jam2 pekerja hubby dtg.. yana tak tgok pun..then after tu hubby bawak KEK bersama
hahha
cair lah yana..SEMYUM smpai KE TELINGA TERUS..  ^ - ^ WULUPUN time tu mmg dh tak larat au..
thank b..u mmg nakal.. suka buat benda yg tak di duga.
n suka sakitkan Hati SY Dulu sebelum buat sy Happy an NAKA!! Tul lah kamu nie
but :) 
sy SUKE3.. sgt3

 YANA gah sememeh time take pic kek nie..yela mmg igt mls kua n smbut
after nampak kek..sakit nie beransur baik sikit..apa g TouchUp ler..


 siap..malas nk make-up lelebih..Penat..
bulu mata pun X ada..
hahaha.. BERSYUKUR..lah wahai yana AMIN.. HEHEHE



dah siap plan makan luar.. but kedaiyer tutup pulak ahad.. soo jejln jer lah smbil si suami beli ayam golek.. dia gatah sesorg.. yana time nie..mmg tak larat
sorry b coz muka tempe jer kluar ..bukan tak happy but happy sgt...
hanya yana tak mmpu tuk tersenyum lagi..letih tak hilang
happy jugak time tu walupun sambutan sederhana..
BERSYUKUR SGT kami dh 1 thun..
hanya yana Mampu katakan
InsyALLAH:) KAMI akan kekal hinga keakhir hayat
dengan Izinyer AMIN...

4 ulasan:

Mr feckry berkata...

semoga ke akhir hayat dan hepy selalu

Yana@Nana berkata...

AMIN... dengan Izinyer
Terima Kasih MR.feckry

LIYANA ONLEY berkata...

so sweet dewiii
Pray for u both
always happy together now and after :)

Yana@Nana berkata...

Liyana: Amin.. tq yunk doakan aku n my abg..
kami pun harap bersama
selamaye..AMIN

art.blog

senAraI bLog