**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Rabu, 25 Mei 2011

Karok TIME

OKEY..sambung CeRITA dAK TOMEL birthdytu..
selepas mkn2 minum2 at my mum house..
yana pergi balik umah makmertua yana balik..
siap2 coz.. ada plan gan geng2 wanita di umh famly yana sinun..
kami nak Berjimba.. n MENGELUARKAN..
suara yang SUMBANG MAMBANG NIE..


 OTW ke square 1 batu pahat..
di dalam perjalanan time nie.. harus lah kan aku (yana)..
mane bolh tak take Pic Kan..

 after smpai.. pun sungkan2 nak ambik pic..
alah pmati lah gn sungkan tu..
bersama akak ipar yana Ira nama dia

 this akak yana gah cr lagu time nie..

 Adik yana YULLI..
KETIK NIE AGAK SOPAN DILIHAT..


 ha..selepas tu hambik ko..
siap berdiri lagi..
katayer nak ambik fell lah ..
fell lah sgt..

 kakak ipar ku pun menyumbangkan lagu yg sedia ada..
yana pun tak ketingalan karok jugak..
mane tak boleh..
tapi tak ambik gambr je..

 k..ira n erin akak yana..

 mereka berduet..
lagu org putih.. tah yana pun tak tau tjuk dia apa..

ok... Sakit tekak coz yana nyanyi lagu Agnes MONIKA.. bukan milikmu lagi..
perih sungguh tekak lepas nyanyi lagu tu..

 Minggu nie at Dataran ada Pertandingn karok.. yana nakmasuk.. But
ahad ada Hal nk KE MASAI..
soo abaikanjer lah..
suka Menyanyi.. tp suara tak lah sedap mane.. Boleh didengar je..
-eND.-


Tiada ulasan:

art.blog

senAraI bLog