**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Khamis, 26 Mei 2011

1Hr Dah TERASA rindu... IBU & aIDIL

sALAM ALL..
SEDIH TAU HARI NIE..
IBU yana balik kampung..
Nun JAUH sana AT indonesia..
ada majlis Perkhawinan..adik ibu yana punya anak lelaki..
mk yana Wakil dr kami di Malaysia..
sedih tau ..sesorg je balik..
yana tk lh temankan.. coz tak lh ambikcuti lama2 sgt..

1 hr dh terasa.. lagikan 1 minggu ibu yana balik sana




take pic dia..
mak yana nie tak suka ambik gambar tau.. dia akan marah kalu yana ambik..
but kali nie dia tak ckap apa2..
pun.. 
syg ibu...

ha pepagi dh buat hati yana tak keruan..
sampai2 jer kat umh Aidil.. dia asyik menayang GG dia yg
somel Tu..
Senyum katayer
geram tau
aIDIL PUN tingalkan yana..
dia balik pontian .. umh nenek pontian sana..
sementara nenek BP tak de.. bercuti selama 1 WEEK nie blik kg 
tak de sapa nak jga aidil soo terpakse hantar balik pontian.
rINdu kat dia juga..
mmg sentiasa RINDU..
 1 Hr kalu tak tgok muka Dia mmg Tak lengkapHIDUP yana tau.. Y yana Sendiri pun tak tau kenapa


sampai kedestinasi..
tempat aktiviti mlm minggu hubby.. 
meletopkan audio keretayer..
At minyak Beku..



Sunyi.. ketika nie belum Ramai Yg datg g..


ce tengok ibu  yana Rsah je..
y PENUMPANG kebanyakan Lelaki...
Risau Yana TAU..
ppuan Ada but 2,3 owg jer.

dh lama Ibu yana Tak BALIK sana..
Yana.. MMG TAK Pernah sekali pun balik sna..
just tau ada keluarga at sana

si comel NAZ.. geram kesana kesini.. tak leh nak didukung.. nanti dia menjerit je..


 
Sitomel aidil masih boleh dikawal lagi...


tengah nk tlg angkat barang masuk dlm..
nasib time pas masuk barang2 nie org dlm yg akn ambik .. kalu mak yana
mmg tak  cukup tangan

 adik yana n mama aidil
 yana seharusyer.. 1 keping pun jadi ler..
PERGI gAN uniform kerja g.. ada aku kisah..
igt nk cuti.. tak dpt cek.. dah 2 hari Yana MC..
Demam terkejut  PASS lesen hahah
tah pape tah..
soo. mula BEkerja time anta Ibu yana NIE..
terpaksa mintak izin masuk Lewat.. 


 ferry dh menunggu.. 
but belum lagi nak bagi pass Masuk..

area kul9.30am 
yana n akak ipar yana balik rumah n masuk ketempat kerja masing2.. aidil , mama aidil n adik yana 
terus OTW g pontian..
bye ibu.. 

AFTER 12 LBH mak yana cll ckp dia baru nak Gerak..
Peh menakung tunggu.. cian IBU yana.. kitaorg igt kul 10AM gerak.. tapi kul 12..
KESIAN IBU yana.. sesorg tunggu..
yana bukan apa.. risau ibu yana g sesorg tu..

dlm jam 4.20PM ibu yana cll ckap dh sampai umah pak cik yana..
Baru lah lega..
Amin sampai pun ibu yana

-END-

2 ulasan:

アヌム ちゃん berkata...

Salam. moshi2..singgah jalan2 bw sini~
Dah lama tak bw ni rindu pulak :)
btw, nice blog~
Visit dari frommetoyou
Arigatou (^____^)

Yana@Nana berkata...

tq.. Visit Again

ARIGATO..KOZAIEMAS..

art.blog

senAraI bLog