**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Sabtu, 5 Mac 2011

Teruja bangat

SALAM all..
TERUJA BANGAT..
apa yg buAT PN.YANA teruja nie
Teruja dengan si kacak aidil.. skandal terang2 nie
teruja lah.. dia CUCU pertama dlm Fmly yana..
ank along yana..
n 1-MAR-2011 umur dia dah 1 year..
teruja macm ANAK yanaPULAK .
TERUJA NAK BUAT birthday..
merancang gitu gini..
hehehehe
this.. awal pagi hari lahiryer.. 1-mar ari tu.. sapan sesama n ayah n ibu yer..
yana dah siap mamam bawak dia balik opis.. yg berada dibersebelahan je at warung tmpat kami makan tu

igt nak buat hari minggu..
birthdyyer..
but ibuyer kata buat petang or mlm..
uh.. SONOK..

iBU YANA memasak mee.. tuk cucu yer.. yg sulong

HAHHA aidil.. 1 YEAR NOW(1-3/11)
BERSAMA ABG YANA N ibu yer..

ibuyer lah yang tau berbahasa CINA..  N DIA YANG ajar sikit2 kat yana bahasa CINA NIE..



SAMButan sederhana je.. kami buat tuk sekeluarga sahaja..
AWAL bulan
NO money no talk k
hehhe


ibu yana ada terselit.. coz dia tak kasi gambr bertiga.. TAK BAIK
BIASA LAH owg tua2 kan
LAYAN.....SSS..
BIRTHDAY KEK.. YANA banje.. COZ HADIAH LUM BELI.. NIE pendahuluan yer dulu..

after gaji yana bau BELIKAN..
Naz pun nak tapi takut.. nagis dia.. cian dia.. tak pe g 1bln lebih turn NAZ pulak

tak sabar.. teruja juga tu
naz disuap olh akak yana.. erin @ erna
aidil boleh pulak takut gan kek tu.. hehhe kelakar tul

time nie begamabr lagi.. semua memberontak nak makn.. so cpt2 lah take pic

anak sedar suami pun ada.. angah n yunus..
hehe rezeki mereka balik. famly yana nak buat mkn2 hehhee



time nie yana nak gerak balik dah.. KE  umh maK mertua ku..
dh selesai majlis..
aidil bersama bantal bucuk dia.. heheh


buwek.. baiBAI mak teh.. muaHAHHHA

3 ulasan:

Tqa berkata...

Comeynya dia! hehe

Tqa berkata...

Comeynya dia! hehe

Yana@Nana berkata...

hehhe tomel kan.. tu yang akak syg sgt tu

art.blog

senAraI bLog