**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Sabtu, 5 Mac 2011

sATURdAY NigHT At SUmmit BP(26HB-02)

salam all...
lama betui kan yana tak update blog..
bukan MALAS..
bUT sekarang krja at opis dh meninmbun nak dibuat...
al maklum Gaji di UPkan SOO KERJA PUN MESTI LAH ADA up JUGA kan..
hehehhe
bukan nak cerita pasal kerja but nak cerita
pasal Saturday night minggu lepas..
ada petujukan kereta cntik n DEMO AUDIO..
jom layan pic jom
banyak siot join..
walupun summit nie dh kurang sambutan skang.. but masih nak buat benda2 macm nie..
nak lawan BPMALL mmg tak dapat cek..
tapi kami sentiasa menyokong aktiviti sebegini..

di dibahagian lain.. sian terpingkir..
nak buat cm ne.. org yg buat tak pandai nak aturkan kereta yg lh lawan2 audio..
yg Buat ORG cina.. of coz lah Org DIA PUNYA cAR DIUTAMAKAN..
ada aku kisah..
tak pun.. sebab M&M CIK HUBBY TK TEPINGKIR sgt..
nasib dpt park cntik..

ramai gak.. yg dtg menyibukkan diri..hehehe
biasa lah tu.. kalu show2 free cm ne..

time nak ambik pic M&M CIK HUBBY.. BUT org lalu lalang pulak.. soo payah betui lah..


n snap2 ada lah 2 mamat nie..
jom layan





belum kelihatan lagi

ha.. tu tu..
igt nak take pic gitu jer..
But

 SEMPAT KO
bUKAK.. LAGI..
igt nak buat apa.. dia nak ambik gambar audio yg ada at kete M&M CIK HUBBY TU..
kami berdua memerhatikan aja lah..



dah take2 pic mereka blah.. kaMi pun balh lah.. jejalan. tengok kereta yg lain...

ok lah sbutan yer.. esokyer ahad ada juga but tak ambik pic.. motoe hanya pertunjukan sahaja.. cik hubby bawak tengiling dia tu.. n i bawak M&;M....

mls nak take pic.. coz cuaca panas.. i xDA feel.. hahhaa

_End-

P/S: NEXT n3

tERUJA  BANGAT

2 ulasan:

Tqa berkata...

Wah, meriahnya!

Yana@Nana berkata...

betui tu dik mmg meriah

art.blog

senAraI bLog