**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Selasa, 4 Januari 2011

BEFORE & AFTER RONASUTRA

salam 2011 ALL..
baru skang dpt ucapkan.. dah meningkat dh lagi 1 angka..23..lah tahun nie..
dh Tua.. hua.. hua.. tak mau2...
..berbalik pada tajuk..
pasal product ronasutra...
jom tengok sebelum n selepas
 sebelum .. boleh tengok dgn jelas bekas2 jerwat tu..

 betepek2 bedak tu...
 tak de flass..

 ada flass.. hahah cm antu kak limah balik umah dh
huhu

okey.. yana bukan guna ronasutra only yer..
nie ada plus gan produck yana pakai PLXY withening. kalu guna ronasutra ok.. tapi kesan jerawat masih boleh dilihat..
yana guna bedak no foundation more..
2 barang tu membuat solekakn yana padat ..tak bercapuk langsung..
n tak rugi beli ronasutra.. dia memberi bonus tuk make*up yana tuk bertahan...


 sambil2 pakai eyesliner.. bulu mata.. cik somi yg tecayunk-cayunk nie tolong ayenkan rambut.. (laki ko ada)
heheh
sebenaryer saja jer ckap gan dia.


DIALOG bermula


 yana: papa (jgn termuntah,.. itu pangilan dr pecintaan sampai skang okey)
boleh tolong mama tak ayen rambut..
luv HUBBY: (dlm keadaan senyap)
yana: boleh tak??
 luv hubby: idupkan suis ayen dulu nanti papa buat..
yana: dh dia panas kejap jer:


n bermula lah ayen sambiL pose..
LUV U TAYUNK


HASILYER..
.
.
.
.
.
.

.
.

.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

 TArra..


no mak limah lagi.. dah siap rambut make-up




 after 4jam.. pakai.. bedak nie bagus padat.. rata jer tau.. tak bercapuk... suka sgt
n 1st time pakai bekas jerawat mengelupas..
after pakai.. kesan cepat tul..




5 ulasan:

Fifi Rahmat berkata...

yana, ronasutra neh powder foundation ke atau liquid foundation. how much is it. tertarik plak fie.

eh, btw, fie ada tag yana dlm contest; http://fifirahmat.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-paling-comel.html

yana@nana berkata...

FIFI: yup powder.. kalu nak tau lebih detail fifi boleh cr kat FB taip ronasutra aja.. nanti ada keluar.. n boleh beli online.. yana beli gan SUE JAMIL..
n dekat situ ada Video cr pakai sekali

Tanpa Nama berkata...

hi yana sy bukan blogger..hehe just google psl ronasutra terjumpa blog u...ronasutra tu bgus tak?you kata pakai 2 bnda kan ape satu lg tu sbb nmpak best jer..

Yana@Nana berkata...

HI AWAK.. APA NAMA NAK PANGGIL sy tak tau.. apa2 thank sudi masuk wlupun hanya nak tau pasal Ronasutra nie.. hhahaa

hrm lg 1 saya pakai brang PLXY bRAND
TU JE.. SAYA pakai PLXY bEDAK cOMPACT dia je.. kalu rasa nak tutup bekas Jerawat senang guna span yg Lembab..APABILA u nak apply RONASUTRA OR pxly

sapu sekata ..kalu slh sapu boleh nampak tak sekata bedak ye.. bercapuk nnti

Yana@Nana berkata...

ops lupa.. Ronasutra BAGUS .. tahan tuk make-up yg sering kena cahaya matahari..
tp tgok juga individu lah..
dh cuba baru tau

art.blog

senAraI bLog