**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Rabu, 29 Disember 2010

dAH sampai ..

Salam all.. haha happy terjawap setelah Cik pOSLAJU DTG memberikan barangan yg telah yana order pada isnin haritu..
ingat tak n3 yg lepas pasal Ronasutra.. yana berminat nak cuba..
sebab utama yana nak beli coz yana nak tengok hasil n kesan apa yg dikatakan benar or tak

lagi2 yana next year yg tinggal 2 hari sahaja nie.. nak ke KL stadium bukit jalil..
for what tak perlulah g tau dulu..
but disitu akn menguji kebenaran product nie..
coz disana yana mungkin bejemur..tak payah guna sun block pakai dia dh cukup..
katayer product nie than 16jam.. kalu tak cuci ia tak memudaratkan.. betul ker..
boleh kurangkan jerawat.. kempiskan jerawt
BETUL KE?? yana pun lum tau kalu tak mencuba kan..
cm ne nak beli .. hrm Yana sekarang gemar beli melalui Internet n add 1 pengedar @agen Ronasutra di FB yana n terus tny harga
ada 2 but lagi murah yana beli skang nie.. harga beli RM45by poslaju
lagi satu rm44 by pos EXPRESS..
beza rm1 but cepat sampai.. cuba kira mane murah. PosLAJU dlm rm6 tapi harga RM45 aja.. MURAH tapi LAMBAT SIKIT.. MAHAL sepatutye murah cepat sampai.. mesti pilih Cepat SAMPAI kan



 YANA guna no 3....

boleh dikatakan Top JUGA product nie..
RM48 biasayer..


wajah Gembira ..
tak make-up
just bedak Compact n eyesliner jer..

nanti yana updatekan before n after guna.. pe beza dia.. boleh tutup jerawat katenye..
bagus jerawat dh besepah2 kat muka tu.. bekas tak payah takap lah..
huhu tak sabar nak try..
sapa berminat jom le membeli..

2 ulasan:

..DaK KeCiK.. berkata...

cam best jer..
Yana order ngan saper erk?
ada link fb dia x.
Tringin gak nk try.

Yana@Nana berkata...

hrm nama dia SUE JAMIL.. inda cr jer pasal ronasutra kt fb nanti ada banyak agen kat situ yg coment

art.blog

senAraI bLog