**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Selasa, 28 Disember 2010

JejaLan TIME cuti

salam all.. 25 hritu cuti,yana n keluarga yana planing last mnt g ke TANGKAK.
mandi manda disana jom layan pic sambil bercerita
sampai di tmpt yg dituju.. pose suami isteri kwin muda nie dulu

keluarga yana sampai lambt cikit.. mereka drive belakang kami.. but suami bawak laju cgt.. soo kami sampai dulu

agih2kan barang tuk dibawa naik sekli


yayunk aidil n my bro (1st)


setelah sampai salin baju n terjun lah ..yana tak mandi.. n mmg jarang yer kalu yana join yana mandi sekali..
bolh dikira kalu ikut yana join mandi..


temankan suami..sian dia..isteri tak join .hrmm
tp dia ok jer asalkn yana ada kat situ sekali n shampookan rambut dia..

abg yana pun nak juga kena shampoo..pas tengok yana syok2 anu cik suami

abg ,yayunk aidil n mama aidil..
kakak ipar yana nie yg pandai cakp cina.. dia keturunan cina BABA..
n pecakapan dlm bahasa cina dia tak de slang org melayu yg berckp cina..
mmg slang cina..


kmi berdua (harus)bergambar
with kakak yana
cik suami..huhu
mereka bergumbira

akak ipar yana .abg yana no3 kerja soo wife n anak dia join sekali

                                                    with my baby..(gurau jer)


hahah bila nak ada anak yer.. cm nie lah agakyer kalu dh de baby

tu yayunk nazri..mak dia salin baju soo yana pegang dia.. penat main air sampai pucat muka dia.. kesejukan kot

lena dia tidur gan mak teh


dh tk mandi salin baju jer..  heheh make-up2 n on the way p melaka..
town bandar dia


bergambar di melaka..apa planet tah yana tak pasti.. kat situ ada pertandingan kereta but mls take pic..
aidil tolak nazri.. sian nazri.. menagis dia.. kena tolak.. huuh




dh mlm.. kami disana.. ambik gambar juga kat kincir air di melaka

ha sampai sini nak try naik beca.. banyak sgt owg.. yela time cuti kan..

nie beca yg jd pilihan kami
seronok jejaln.. dr 1pm sampai 1am kami berjalan..
bebetul bercuti kami.. happy sgt hari tu..

kat bawah ada video time naik beca.. cm dlm pup dangdut dh..
harga naik beca rm15 untk 2owg.
murah kan.tapi sekejap jer.. nak lama rm25

jom layan video
-end-

2 ulasan:

..DaK KeCiK.. berkata...

Whoaaa,bestnya dia pat g bercuti.

Yana@Nana berkata...

dak kecik: heheh mesti lah best.sonok sgt2

art.blog

senAraI bLog