**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Selasa, 30 November 2010

FUN fAIR at SENAWANG

SALAMa all..
ok cerita sambungan n3 lepas..
belah mlmyer kami jejaln  n sambil2 tu g fun fair kat sana syok ssgat

 adam anak sedara suami.. n ibuyer.. k.teh kakak suami..
time nie gah naik kereta api..


ha.. sumpah yana tak nak naik lagi..
1st time naik.. igt tak takut.. sebab tak tinggi..
but takut seh..
yana takut sgt naik.. n siap menjerit n cubit suami
sambil berkata
"benci tak nak naik lagi"
ada lagi
"hrm..dah belum,lama lagi ker(time nie yana gah pejam mata sambil peluk suami..)
gayat sanggat.. air mata siap terkeluar lagi
takut sgt2

 .
dak2 belakang yana nie relax jer..
k.teh ,suami,n rina pun naik..
mereka pun menjrit..
sampai pening ..pala dibuatyer

 lastly main enda nie.. best sgt2..
dak2 kat sana dengki bila nampak yana n suami..
task kenal pun but.. mereka ajak kami berlanggaran..
bila nampak yana n suami.. mesti mereka langgar.. hehhe ..
fun sgt time nie..

chak.. si comel aidil..
keesokkanyer..yana turun BP.. mak mertua yana tak balik.. dia g shah alam.. n g sekali tengok2
di maha..
yana dah janji gan mama aidil nie suh dtg umh..
sebab rindu sgt2 kat dia...

time nie nak hantar aidil balik. n yana ada belikan dia something..

mama aidil ckp dia suka..
happy cgt..
miss him ssgt...masih terasa..

-end-

2 ulasan:

annfrendly berkata...

fun fair.. bestnya (",)
lama ann tak gi fun fair..
hihihi.. yana gayat.. kesiannya..
nasib baik ade suami.. boleh gak peluk suami :)

ann memang takleh naik mende2 camni.. rase nak tercabot nyawa..

Yana@Nana berkata...

sama lah ann.. takut teramat sgt tau...
yana takut n janji takkan naik g..
loya tekak pas turun dr benda tu tau

art.blog

senAraI bLog