**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Rabu, 14 Disember 2011

style Make-up

salam ALL... tetiba nak singah tgok my blog yang bersawang nie.. x de apa nak share.. n cm boring jer.
x pe lah ye.. pada yang sudi baca..
kali nie cerita pasal style make-up setiap kali yana out...

tgok pic at atas.. ada 2 perbezaan make-up..
yang 1st tu.. mmg selalu lah.. simple jer..just guna eyeliner.. mascara@bulu mata palsu n blusher+ lips


n lagi 1 pic pulak.. biasa time kerja kawin out with fmly or kawan2...pun simple jugak..tapi ada penambahan eyeshadow dr barang2 make-up 1st tu..

bila rajin make-up yang kedua..bila nak cepat n simple yg gmbr 1st tu..

make-up2.. i like make-up..but still belum expert lagi.. masih belajar more n more..hrm

ok bye... hubby dh ajak lunch pulak..

2 ulasan:

Cik Penulis berkata...

Memang cantik kak yana! Suka dengan semua gaya make up kak yana. Nanti upload tutorial dalam bentuk video. mesti ramai yang suka.

Yana@Nana berkata...

ehhehe akk nie x yakin nak update torurial lah dik.. segan sgt2,akk ada buat but akk delete..

art.blog

senAraI bLog