**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Khamis, 14 Julai 2011

Selebrate hubby bufday

Salam.. sorry ler ye kwan2 yana sekarang jarang update.. mmg x cukup masa..lagi2 yana dh mula
ber bisness nie
selasa malm yg baru je lepas..yana with hubby yana Out mum luar.. sempena nak menyambut hari kelahiran my hubby yang tersayang..
kalu ditahun2 lepas yana mesti update nak mintak pertolongan  all tntg pemberian hadiah apa yang sesuai kan..
but tahun nie tidak..
y ye.. coz dh hidup n tinggl sebumbung soo tau ap yg nk beli, n apa yang di ingin Miliki..
banyak sebenaryer dia nk beli .. But Yana Plih.???? ha ah.. bace N3 k baru tau.. kalu Mls tgok je gambar


hari lahir yang ke 25 Peace


hahah Sunio jd pilihan yana coz x de patung Mikey at kedaitu.. sunio adalh pangilan time dia..budak bajor dulu
Sesuai sgt le yana ambik patung Suniotu an3

haha Time make-up sebelum pergi.. try guna Lips Merah Menyala..ada beza dr biasa.. yela Hari Spesial hubby kan harus bagi Efect Lain dr yg Lain


Lokasi mmg tak plan.. butada pilih 3 tempat yana nk ke Karokea DW,But hubby nak ke Dady Village or
The Cofe King nie..
bESDAY bOY kena lah dgr apa yg dia nak an3 layan kan.. dady village close yelah area kul 11 mlm banyak
kedai dh Tutup..
nasib COFE KING Bukak lagi.. hrm dpt lah tmpt.. penat round2 cr tmpat


tempat yer klasic yana suka sgt2..


yang terpenting HALAL



 PILIHAN AT Luar bahagian hujung.. haha Berdua katakan.. 1st time sambut real Macam countdown Time.
gum2 13HB rabu .. 
heheh time couple Tak dapt cek..MY mum x kasi pelepasan ..

    
iceblance with icecream besday boy punya.. lazat RM8.90 je


Yana Try Air ORG tua punya WHITE COFFE +hazelnut iCE LAH ye..RM4.20JER murah2jer kita Minum..


sedap WOO..mmg lazat makanan dia..xhabis coz yana jenis x lh mum lambat nti x lh mum banyak..tunggu dr balik ker sampai kul 12 ko..sapa yang boleh tahn.. 
peyut x payah ckp lah berdendang syg..


chiken chop with nasi Lemak  rm10.90jer..


 lapar besday boy kita.. syg kamu lah..


after mum time potong kek n juga pembukaan present dr yana hahha


zahnita..smpul drpd surat khabar.. heheh 


HAHAH AKHIRYER..Yana give GPS this year.. 
hampir 2 je my b nk beli tau kalu busday dia lambt lagi dr tarikh tu.
.mmg x menjadi suprise .. haha hubby yana sonok.. n suka sgt hadiah  yana tu...
Baju at atas lain kan.. tukar baju y???
sebab agk seksi..soo Kurang sopan dirumah Mertua Bila nk  out jauh2 mlm..
suka lah tu..


this week nk turun Kl soo bolh lah diguna pakai..

 Lokasi kami.. hahah rasa nk pergi lagi.. sedap wooo...

8 ulasan:

Mr feckry berkata...

tapi wa rasa logo halal tu cam tak sama je dengan kogo halal jakim

Yana@Nana berkata...

yeke????

Redbloodsnow berkata...

hepi bufday to ur hubby :) btw, comelnya awakkk! mukacam patung. jelesss..hehe :P

Yana@Nana berkata...

Redbloodsnow.. Ok kak zie.. malu nyer,,tq yer.x mau jeles2 yana septutnye jeles gan akak.. cozz akk g santik

Cik Penulis berkata...

Cantiknya kak yana. Sweet betul. :D

Semoga kekal bahagia.

Yana@Nana berkata...

Thank adik... Amin...

Bunga September berkata...

kedai ni dulu tempat old town kan?

Yana@Nana berkata...

ak ah wa... sedap jugak le makn kat situ

art.blog

senAraI bLog