**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Khamis, 16 Jun 2011

Bertekak Mulut AT fb

salam ALL.. SAMBUNG n3 yang lepas..
 
apa slh cik hubby,mreka menulis prkataan yg kurang elok
ce tgok gambar yang ada tu.. n klic pic kalu nak tgok gan jelas

 

banyak yang menuduh cik hubby yana main tipu.. but time nie mereka hanya tau dr penglihatan
not bukti not real kenyataan yer.,.

 
Muhamad Anif ni mmg bbtul x puas hati time nie.. lihat jer lah cabaran yg diberi..

siap nak panggang lagi'




cik hubby balik kerja terus g tau yana tntg nie..
 yana mmg Hot GILER tIME nie..
 lg2 Muhamad Anif nie TULIS at last tu.. at pic atas tu..
Awek..wa Bini DIA..MA.. x tau jgn tulis mcm main hembus jer 
yana Reply lah
"bapak ko awek tu bini aku"
guna Hubby punya FB.. 
APA g DIA TERUS chat lah x puas hati main Bapak2..
hrm tau marah ya.. yg dia sial maki hubby yana tu pe? Binatang X de mak Bpak KER??
bab kena at dia MMg igt mak ayah.. org lain pulk dia x pikir..


after dh tau kenyataan.. mereka baru slhkan Evant tu..hrm
sad kan.. 
n hubby pun coment . baca lh ye.
kami join scoot tak pernah jd cm nie tau..
mereka thing negativ at hubby, n kami x pernah takut tuk lawan Airbrush walupun Saingan HEBAT2 BELAKA
kami tau funtion nie.. nasib,n dinilai dimata juri yg berbeza..
 xSemesti yg menang akn sntiasa di atas btul x..
ada juga dibwah..
x lupa thanks Bro irwan miswan coz dia open suka cr lu bro..memperbaikan keadaan..


di full album, punya coment..

HalimBMC nie pun sama. ckp bebukan..
nasib budak Farhan nie ada at penyelesaian dengan urusetia mjlis evant tu, n dia tau apa yg berlaku, n sapa yg slh..



semua msj menyalhkn hubby x de g..
 nie lah 1 pengajaran bagi semua bukn hny tuk mereka.
jgn tulis pape benda yg anda tak tau kenyataanyer..

nti anda sendri malu, 
jatuh maruah hubby yana,n sad sgt kami,kami x kacau org..
kami buat hl sdri pun mereka x lh terima...
kami x mintak duit mreka,x mintak bantuan mereka,
just 1 Hormat kami sbagai org yg join dlm funtion scoot nie..
 x kan kami nak tegur semua yg ada, sdangkan anda semua ingin kami memulaknyer dulu..
terpenting,, kami x ganggu hiup kamu, kalu rasa x suka boleh tgur  cr baik pe.. 
x susah..lagi2 anda semua berani kan..

ucapan maaf Oleh Muhamad anif.. 
hrm akhirye selesai mslh hubby..n lastly kami berdamai..
baru lah lapang dada nie bila dh setle semua nie

Tiada ulasan:

art.blog

senAraI bLog