**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Isnin, 9 Mei 2011

Make-UP acid PINK

SALAM ALL.
OK akhirye dpt jugak yana update tntg make-up kan
dh lama sgt tak buat n3 make-up kan


kali nie yana buat make-up berunsur colour PINK

aCID pINK
pic at atas hasilyer..
ok tak..


nak tgok keseluruhan..
yana just make-up half muka je..
malas nak make-up penuh..
yana tak kemana pun time nie.. soo
buat half je lah




 LIPS pUN pink.. hehe dh acid PINK kan .. x kan warna merah pulak LIPS dia..



Berpeluh tu.. mmg sure Panas time tu..

hehe sape kata yana tak de jerawat kulit bersih beseri.. tak tgok tu jelas ada lekuk2 at muka. + jerawat.
hasil sebelum Wed DULU.. sebab salah org buat FACIAL at muka.. tu yg tak rata..
hehe

caraye CLIK N  tgok video at bawah nie k



hasil yana n dia tak sama.. kerana yana tak guna celak Hitam di mata dengan tebal n pekat ya
serta Warna yang yana guna tak terang...
soo.. kurang sikitlah hasil yana.. n tak nampak same mcm dia.. kan2..

2 ulasan:

Tqa berkata...

Waa. suka ngan tutorial neh. Colour tu lawa sangat. Tapi kan, i xreti make up la kak. Huk3. Nanti wat tutorial banyak2 k. Thanks kak yana!

Yana@Nana berkata...

HEHE TQA NIE..akak pun dulu 0 dik but.. kita kena lah yakin kalu nak Make-up baru lah nampk hasil yer..
yang Pntg adik Berani..

sama2.. hehe

art.blog

senAraI bLog