**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Jumaat, 22 April 2011

New hair

Salam Agak terlambat lah kan.  yana uP-DATE blog.. bukan pe.. sekarang banyak sgt kerja.. n tak de masa nak menulis2 bagai nie

banyak aktiviti yg yana tak update lagi..
terbiar ..n terus tak nak uPdate...

igt nak buat toturial Make-up.. hrm tunggu maybe next week yana akan buat
rindu nak berkongsi make-up2 nie kan...

ok berbalik pada tajuk lah ye..
nei dh tmbah meyimpang2 dh..

new hair..
syg kau rambut dulu..
bukan mmin lama yana jaga n Bela rmbut Spnjg tu..TU LH TEPanjg dlm hidup

akhirye.. nekad potong n col sekali..
seumur hidup THIS 1st Time..yana COL kira nampak n full hair tau
dulu time Anak dara Mak MARAH.. skang tak kot.. :) suami Sy izinkan.. soo NO pROBLEM


 Nie time sebelum  sampai at saloon..Take -PIC.. menagis jap.. melihat rambut..
n g at saloon..tnpa befikir lagi.. ceh wah cite nak best kan

setelah hampir 6jam at saloon.. dr jam 4pm kot hingga 10pm ..
x nk lenguh la pulak kan menunggu siap


 nie lah hasilyer..
suka2 sgt..
cm JULIANA EVANS... bermaksud minah Saleh celup,
ke vieatnam celup nie.. hehhee
pape lah.. yg pntg yana Suka
this new hair..

 hubby pun col gak. but dia pilih soft col n tak trang.. kami rancg col yg sama.. but
hubby punya col bukan col pilihan yana.. soo..
tak dpt lah nak same2 col..

Skang yana nk kuruskan badan.. tang pingang lemak banyak.. aduiyai.. belum ada ank dh cm nie..
pening2..
tul2 susah nak jaga badan..
sesapa ada tips g la tau...

ok da...


2 ulasan:

Tqa berkata...

Waaa..new colour! Cantik! Tak nampak gemuk pun, ok je. Chubby la best, nanti kulit jadi tegang..lagi lawa. :)

Yana@Nana berkata...

heheh tu tarik nafas dik.. kalu tak peyut akak tak sgup adik mlhat ye.. oh tidak....!!

art.blog

senAraI bLog