**NoTE**

kepaDa yang Melawat AKU UCAPKAN jUtaan TErima Kasih.. pEsANAN kepada yang Masuk..Jangan sesekali MENGCOPY APA2 YANG TELAH AKU uPdatekan..Lagi2 meng+ nama blog aku kepada unsur yang leh Memalukan NAMA bAIK Aku..
nak Bace SILAkAN..tAPI JGN buat perkara Tak BAIK tentang Blog AKU KALI NI teriMA kasih.........."hanya Tuhan Yang Tahu"


Org Yg CNtik,MACHO giler dISINI

Isnin, 28 Mac 2011

paGi N mlM ahad

SALAM all..
hrm ahd yg baru lepas nie..
Yana kan Tak jD G titiwangsa.. so AHDYER yana KENA KE tEMPAT mbuat lesen
..yana ADA lesen Motor JE.. TU PUN dh full
skang nak ambik LESEN kereta lak

malm miggu biasa yana n hubby akn turun at minyak beku..
demo audio..
n terus balik rumah ibu yana yg dekat area tu...

smpai umah area 1.am ..
igt tak nak g ambik lesen Esokyer takut penat but..
pergi juga.. malas nak tanguhkan coz 
takut ada je funtion moTOR pada hujung2 minggu buat masa skang nie..
2april macam ada g.. but tak berapa pasti lah
dr
takut tertunda lagi nanti nak g ambik lesen
hrm baik cept2 setelkan pasal lesen nie



 OTW g pat lesen..

cik hubby HANTAR..
of coz lah yana nak pulak g sendri..kalu cik hubby tak teman
boleh tapi mesti ad teman lain.. ehem2.. Kwan PPuan ok.. not Lelaki.. nanti kena sehkeh Gn hubby kang
dont noty2. hehhehe

after balik.. mandi n terus membongkang ar kat bilik.. gila penat
.
penat lah sgt.. bukan uat pe pun duduk dgar je
best dgr ceramah..
1 time yan focuz bila dgr..
y..
becoz yana duk pat yg paling depan lah..
hehhe kalu tak haram.. nak dengar

after ptg hubby ajak tgok wayang
tapi yana tengah tidor n letih soo
mlm baru g.

ok.. Mlm wayang at SUMMIT 9.20PM.

KAMI DH SIAP AWAL.. AREA jam 8.30 kami bergerak g summit.. beli tiket
n sementara tunggu
yana n hubby tak kan terlepas dr 2 kegemaran kami..

antara yer.. karok n lawan DAYTONA

HAHAH
apa yg song  semlm yana lawan gan hubby 4 kali but hubby menang hanya 1 kali..
biasa dia perlekihkan yana kan

semlm yana dh dapt step nak main
BERBULU cik hubbybila ckp dia kalah
ada je lah alasn dia bila kalah..ckp yana main tipu ar, game tu dia punya string tak best..
tu lah lelaki.. kalu kalah.. tak nak terima kenyataan.. EGO BANYAK
karok tak dpt lah coz wayang time dh smpai.. hehhe
tak pe next time


p/s: WAYANG dalam BOTOL boring.. tak best GELI GELEMAN ADA AR..
DAH LAH kami berdua je dlm Panggung.. rOMENTIK lAH SAGT..
tak De MAKNR YER.. LAGI BERDUA JE..
pASTU bOLEH PLK DAK2 KERJA WAYANG port AN AWEK DIA at dlm tu.. BUAT pe tak nampak lah da bahagia set sebelah sana..
tak pe ada juga teman KAMI BERDUA TAKUT SEBENARYE time TU HEHHE

end

4 ulasan:

Tqa berkata...

Waaa. best! Romantik je. Dapat spend masa sama2 even kak yana dah penat ptg tuh. :)

Yana@Nana berkata...

heheh tu lah.. boring dik.. hanya hari minggu je dpt keluar.. n masye panjang sikit

Redbloodsnow berkata...

lawanya awak in that pic. love it! :)

Yana@Nana berkata...

k.zee: tq kak ..tp akak pun ctik juga hehhe

art.blog

senAraI bLog